Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   360fly 360° Action cam

   Productomschrijving

   SHOOT. SHARE. SWIPE. Bij 360fly ontwerpen en maken we 360°-camera’s en -technologie waarmee je het leven kunt vastleggen, delen en ervaren in levensechte, interactieve 360°-video’s. Omdat we er altijd naar streven om te innoveren, hebben we de mogelijkheden van video’s, virtual reality en visual storytelling opnieuw gedefinieerd. 360fly legt het leven vast vanuit elke hoek en elk oogpunt. Het apparaat neemt 360° horizontaal en 240° verticaal op. Voorheen waren er een reeks dure camera’s en ingewikkelde software nodig om dit te bereiken, maar de 360fly kunt u overal gebruiken, bijvoorbeeld op uw actieve vakantie of tijdens het freestyle motorcrossen. Kenmerken en voordelen Blikveld van 360° x 240° Met 's werelds breedste blikveld met één lens legt u veel meer vast. Ingebouwde WiFi en Bluetooth Voor direct online opnemen, bewerken, vegen en delen via ondersteunende iOS- en Android-apparaten. CMOS-beeldsensor Met in totaal 2.26 megapixels voor het opnemen van onbewerkte video's met een resolutie tot 1504 x 1504. Glazen lens met 8 elementen en F2.8 diafragma Maakt heldere beelden in de felle zon en bij variërende lichtomstandigheden. 720p 360°-video Wanneer u kijkt, deelt en verkent in volledige 360°-modus. Sensor met 3 assen en versnellingsmeter Voor bewegingsdetectie en beeldoriëntatie. Eindeloze focus Zodat u levensechte, interactieve 720p 360°-video's kunt maken. Beeldstabilisatie Minimaliseert het effect van schokken en vibraties voor duidelijkere beelden. Beschermingsgraad IP67 Waterdicht tot 35 m (met microfoonplug) en stof- en schokbestendig om het meest actieve gebruik te weerstaan. 32 GB intern geheugen Om tot 2 uur volledig 360°-video's op te nemen. Ingebouwde microfoon Opname van AAC-audio, om haarscherp geluid vast te leggen. Ingebouwde Lithium-batterij Met een batterijduur tot 2 uur. Laadstation en USB-kabel Om eenvoudig op te laden via een stopcontact of een USB-poort. App van 360fly Zodat gebruikers direct video's kunnen opnemen, bewerken, delen en afspelen via ondersteunende iOS- en Android-apparaten. Geschikt voor virtual reality Video-indelingen om met één druk op de knop te gebruiken met Google Cardboard en andere vergelijkbare VR-headsets. Draagbaar en bevestigbaar Kan vrijwel overal aan worden bevestigd met QuickTwist™-beugels en bevat een Action Camera-adapter voor gebruik met de populairste accessoires. Kenmerken en voordelen:

   • Blikveld van 360° x 240° Met 's werelds breedste blikveld met één lens legt u veel meer vast.
   • Ingebouwde WiFi en Bluetooth Voor direct online opnemen, bewerken, vegen en delen via ondersteunende iOS- en Android-apparaten.
   • CMOS-beeldsensor Met in totaal 2.26 megapixels voor het opnemen van onbewerkte video's met een resolutie tot 1504 x 1504.
   • Glazen lens met 8 elementen en F2.8 diafragma Maakt heldere beelden in de felle zon en bij variërende lichtomstandigheden.
   • 720p 360°-video Wanneer u kijkt, deelt en verkent in volledige 360°-modus.
   • Sensor met 3 assen en versnellingsmeter Voor bewegingsdetectie en beeldoriëntatie.
   • Eindeloze focus Zodat u levensechte, interactieve 720p 360°-video's kunt maken.
   • Beeldstabilisatie Minimaliseert het effect van schokken en vibraties voor duidelijkere beelden.
   • Beschermingsgraad IP67 Waterdicht tot 35 m (met microfoonplug) en stof- en schokbestendig om het meest actieve gebruik te weerstaan.
   • 32 GB intern geheugen Om tot 2 uur volledig 360°-video's op te nemen.
   • Ingebouwde microfoon Opname van AAC-audio, om haarscherp geluid vast te leggen.
   • Ingebouwde Lithium-batterij Met een batterijduur tot 2 uur.
   • Laadstation en USB-kabel Om eenvoudig op te laden via een stopcontact of een USB-poort.
   • App van 360fly Zodat gebruikers direct video's kunnen opnemen, bewerken, delen en afspelen via ondersteunende iOS- en Android-apparaten.
   • Geschikt voor virtual reality Video-indelingen om met één druk op de knop te gebruiken met Google Cardboard en andere vergelijkbare VR-headsets.
   • Draagbaar en bevestigbaar Kan vrijwel overal aan worden bevestigd met QuickTwist™-beugels en bevat een Action Camera-adapter voor gebruik met de populairste accessoires.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4039684510167

   Toon meer

   360fly 360° Action cam
   € 149,-
   360fly 360° Action cam
   Online uitverkocht
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »