Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Apple AirPods Pro 2019 (MWP22)

   €219,- Online uitverkocht
   * Actieve ruisonderdrukking voor meeslepend geluid
   * Transparantiemodus om te horen wat er om je heen gebeurt
   * Een aanpasbare pasvorm voor de hele dag comfort
   * Magie zoals je nog nooit hebt gehoord... Toon meer
   • Altijd passend en persoonlijk advies
   • Direct uit voorraad leverbaar
   • Alle bekende merken
   • Eigen serviceteam

   Productomschrijving

   Magie zoals je nog nooit gehoord hebt

   AirPods Pro zijn ontworpen om Active Noise Cancellation te leveren voor een meeslepend geluid, een transparante modus zodat u uw omgeving kunt horen en een aanpasbare pasvorm voor het comfort van de hele dag. Net als AirPods Pro sluit AirPods Pro op magische wijze aan op je iPhone of Apple Watch. En ze zijn direct klaar voor gebruik.

   Actieve ruisonderdrukking

   Ongelooflijk lichte ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, AirPods Pro blokkeren uw omgeving zodat u zich kunt concentreren op waar u naar luistert. AirPods Pro gebruikt twee microfoons, een naar buiten gerichte microfoon en een naar binnen gerichte microfoon, om superieure ruisonderdrukking te creëren. Door zich voortdurend aan te passen aan de geometrie van je oor en de pasvorm van de oordopjes, maakt Active Noise Cancellation de wereld stil zodat je volledig afgestemd bent op je muziek, podcasts en gesprekken.

   Transparantiemodus

   Schakel over naar de modus Transparantie en AirPods Pro laat het geluid van buitenaf binnen, zodat u kunt horen en verbinding kunt maken met uw omgeving. Met de naar buiten en naar binnen gerichte microfoons kan de AirPods Pro het geluidsisolerende effect van de siliconentips ongedaan maken, zodat de dingen natuurlijk klinken en aanvoelen, zoals wanneer je met mensen om je heen praat.

   Geheel nieuw ontwerp

   AirPods Pro bieden een meer aanpasbare pasvorm met drie maten flexibele siliconen tips om uit te kiezen. Met een inwendige conus, ze voldoen aan de vorm van je oor, het beveiligen van uw AirPods Pro op zijn plaats en het creëren van een uitzonderlijke afdichting voor een superieure ruisonderdrukking.

   Verbazingwekkende audiokwaliteit

   Een op maat gemaakte hogexcursiedriver met een lage vervorming levert een krachtige bas. Een superefficiënte versterker met hoog dynamisch bereik produceert een zuiver, ongelooflijk helder geluid en verlengt tegelijkertijd de levensduur van de batterij. En Adaptive EQ stemt de muziek automatisch af op de vorm van uw oor voor een rijke, consistente luisterervaring.

   Nog magischer

   De door Apple ontworpen H1-chip levert een ongelooflijk lage audiolatentie. Een krachtsensor op de steel maakt het eenvoudig om muziek en oproepen te controleren en te schakelen tussen Active Noise Cancellation en Transparency mode. Berichten aankondigen met Siri geeft je de mogelijkheid om Siri je berichten te laten lezen via je AirPods. En met Audio Sharing kunnen jij en een vriend(in) dezelfde audiostream delen op twee AirPodsets - zodat je een game kunt spelen, een film kunt bekijken of samen naar een liedje kunt luisteren.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   0190199246966, 0190199247000, 190199246966, 190199247000

   Toon meer

   Apple AirPods Pro 2019 (MWP22)
   € 219,-
   Apple AirPods Pro 2019 (MWP22)
   Online uitverkocht
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken