Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch WTXH8M01NL Warmtepompdroger

   €849,- Online uitverkocht
   * 8 kg
   * Kwaliteit: Topklasse
   * Geluid: 62 dB | Zeer Stil
   * 152 min droogcyclus | Snel
   * Reservoir of afvoerslang... Toon meer
   • Altijd passend en persoonlijk advies
   • Direct uit voorraad leverbaar
   • Alle bekende merken
   • Eigen serviceteam

   Productomschrijving

   De slimste keuze voor je was. Het juiste droogprogramma kiezen voor je was, kan ingewikkeld zijn. Dankzij Smart Dry met Home Connect wordt het droogprogramma nu automatisch gekozen op basis van het laatste wasprogramma. De draadloze technologie zorgt voor communicatie tussen de wasmachine en droger, zonder behulp van een ander apparaat of app. De lading, type stof en de hoeveelheid vocht worden allemaal meegenomen in de programmakeuze. De slimste manier voor een perfect gedroogde was.

   Weet precies wanneer jouw kleding perfect droog is. De wasdrogers en was-droogcombinaties van Bosch met AutoDry zijn tot veel in staat. Ze drogen tot wel 10 kg aan wasgoed bijzonder voorzichtig en precies zo droog als jij wil. Of je dat overhemd nu wil strijken, opbergen of aantrekken: AutoDry zorgt ervoor. De sensoren meten continu de temperatuur en hoe vochtig het wasgoed nog is. Daarmee is je kleding beschermd tegen buitengewoon hoge temperaturen en overdroging.

   Wasdroger met het milieuvriendelijkste koelmiddel Onze nieuwe serie warmtepompdrogers beschikt over een nieuw, milieuvriendelijker koelmiddel R290. Dit is wereldwijd het meest ecologische, natuurlijke koelmiddel verkrijgbaar.

   Ongekend stil en duurzaam. De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waardoor drogers van Bosch bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord verder kunt gaan met je yoga-oefeningen.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005266388

   Toon meer

   Bosch WTXH8M01NL Warmtepompdroger
   € 849,-
   Bosch WTXH8M01NL Warmtepompdroger
   Online uitverkocht
   Toevoegen aan winkelwagen

   Recent bekeken