Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Samsung QD-Oled 65S95B (2022) - OLED TV

      Productomschrijving

      Samsung staat voor innovatie en dit jaar is Samsung er voor het eerst erin geslaagd om de Quantum Dot en OLED technologieën te combineren. Dit jaar introduceert Samsung de nieuwe QD OLED televisies. QD OLED biedt waanzinnige contrasten in combinatie met een hoge helderheid en veel kleur. Maar naast fantastische beeldkwaliteit geniet je ook van een mooi, ultradun design.

      Prachtig beeld in donkere ruimtes

      Donkere en lichte scénes komen goed tot hun recht met de diepe zwartweergave van het QD OLED-scherm. Het perfect contrast wordt gecreëerd doordat het licht op pixelniveau kan worden aangestuurd. Zo kan de ene pixel diep zwart zijn en de pixel ernaast een intens licht tonen waardoor jij geniet van realistische beelden.

      Pure en nauwkeurige kleurdetails

      Wat QD OLED onderscheidt van de conventionele OLED schermen, is dat de Quantum Dot technologie voor enorm palet aan kleuren zorgt. Zo biedt Samsung OLED ruim 2000 PANTONE-kleuren en kijk jij TV met een pure kleurweergave. De Samsung OLED TV's zijn de eerste die voorzien zijn van '˜PANTONE-Validated'-certificering. PANTONE is de toonaangevende internationale kleur autoriteit. Bovendien kunnen de kleuren ingezet worden in de donkerste details maar ook krachtige lichtaccenten voor een nauwkeurige kleurweergave.

      Hoge helderheid van QD Brightness

      Zoals hier boven geschreven is QD OLED een combinatie van twee technologieën. Dit scherm bestaat dan ook uit een OLED-laag met daarop een Quantum Dots laag tot wel 1.500 nits. De combinatie van deze twee technologieën zorgen ervoor dat het scherm nauwelijks in levert op helderheid van de kleuren. Bij conventionele OLED-TV's zitten er kleurfilters in het scherm verwerkt waardoor hij minder helder is. Het QD-OLED scherm heeft geen kleurfilters maar beschikt over de Quantum Dots die geen licht filteren maar zetten het licht op efficiënte wijze om naar de juiste basiskleuren. Zo genieten je van schitterende heldere beelden.

      Superslank ontwerp

      Niet alleen goede beeldkwaliteit maar de TV zelf is ook al prachtig om naar te kijken, dankzij het ultraslanke design. Zeker niet onbelangrijk met een meubelstuk wat vaak centraal staat in je woonkamer.

      Specificaties

      EAN
      8806094349078
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Kleur
      Zilver
      Merk
      Samsung
      Model
      65S95B
      Energieklasse
      G

      Toon meer

      Samsung QD-Oled 65S95B (2022) - OLED TV
      € 1.899,-
      Samsung QD-Oled 65S95B (2022) - OLED TV
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »