Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Bij smitsenvanzon.nl bieden we verschillende betaalmethoden aan. U bepaald op welke manier u betaald.

   iDEAL

   iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.
   Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Lees meer over iDeal op de www.ideal.nl

   Zodra de betaling gelukt is, beginnen we direct met het verwerken van uw order.

   Overboeking

   Indien u voor deze betaalmethode kiest, maakt u handmatig het verschuldigde bedrag over naar onze rekening. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per email alle benodigde gegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, beginnen we met het verwerken van uw bestelling.

   Betaalgegevens:
   Smits en van Zon
   Bank: NL 76 RABO 0332 5082 85
   t.a.v. uw bestelnummer

   In de winkel

   In onze winkel heeft u de mogelijkheid om met PIN of contant te betalen. In de winkel is het niet mogelijk om met creditcard te betalen.