Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Bosch SGS4HVW31E - Vrijstaande vaatwasser

      Productomschrijving

      Geniet van perfecte resultaten. Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies.

      Met de VarioFlexPro-servieskorven en VarioLade ruim je nog makkelijk de vaatwasser in. Dankzij de rode markeringen weet je precies welke onderdelen je kunt aanpassen. Het bovenste rek is heeft 8 aanpasbare elementen (voor glazen, vouwbaar en voor borden) en het onderste rek heeft er zelfs 9 (hoger voor glazen, vouwbaar en voor borden). De vouwbare rekken zorgen voor extra bescherming en stabiliteit dankzij de afgeronde uiteindes. En dankzij de roestvrijstalen greepjes is alles binnen handbereik.

      Plaats voor bestek en klein kookgerei in de Vario-besteklade De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser. De bestekkorf in de onderkorf kan worden vervangen door de Vario-besteklade, die ruimte biedt voor maximaal 14 bestekken bij vaatwassers van 60 cm en 10 bestekken bij vaatwassers van 45 cm.

      Nooit meer zorgen over waterschade. Bescherming tegen lekken is cruciaal voor een apparaat aangesloten op water. Daarom biedt ons AquaStop-systeem gegarandeerde bescherming tegen lekken. In het geval van een lek wordt dit waargenomen in het dubbele gedeelte van de slag, waarna de watertoevoer automatisch wordt uitgeschakeld. Met AquaStop ben je beschermd tegen waterschade gedurende de volledige levensduur van je apparaat.

      ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat. Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

      EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam, stil en efficiënt. Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

      Specificaties

      EAN
      4242005321933
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Kleur
      Wit
      Breedte
      60.00 centimeter
      Hoogte
      84.5000 CENTIMETER
      Diepte
      60.00 centimeter
      Merk
      Bosch
      Model
      SGS4HVW31E
      Energieklasse
      E

      Toon meer

      Bosch SGS4HVW31E - Vrijstaande vaatwasser
      € 599,-
      Bosch SGS4HVW31E - Vrijstaande vaatwasser
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »