Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Samsung QLED 4K 75Q77B - QLED TV

      Productomschrijving

      Voor een gemakkelijke installatie Deze Samsung TV's zijn geschikt voor Nederland. Dit betekent dat de TV gecertificeerd is voor de meest voorkomende TV-operators en apps in Nederland. Hierdoor installeer je gemakkelijk de juiste TV-zenders en kun je meteen genieten van jouw Samsung TV.

      Intelligentie achter het prachtige beeld en geluid Quantum Processor 4K De krachtige Quantum Processor 4K biedt op intelligente wijze een optimaal beeld en geluid voor een adembenemende kijkervaring.

      Uitzonderlijke bewegingsverbeteringen in 4K 120Hz Motion Xcelerator Turbo+ Overwin elke vijand, zelfs op topsnelheid. De uitzonderlijke bewegingsverbeteringen tot wel 4K 120Hz zorgen voor een extreem soepele ervaring tijdens het gamen, zonder lag en bewegingsonscherpte.

      HDR-gamen met een lage latentie zonder schokken of haperingen FreeSync Premium Pro Met de Certified AMD FreeSync Premium Pro core technologie geniet je van scherp beeld zonder schokken of haperingen. Dat betekent soepel gamen met de allerbeste prestaties, beelden met een uitzonderlijk hoge dynamische range en een lage latentie en dus optimale winkansen.

      Specificaties

      EAN
      8806094007398
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Kleur
      Grijs
      Merk
      Samsung
      Model
      75Q77B
      Energieklasse
      E

      Toon meer

      Samsung QLED 4K 75Q77B - QLED TV
      € 1.599,-
      Samsung QLED 4K 75Q77B - QLED TV
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »