Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Bosch BGL38BA2H - Stofzuiger met zak

      Productomschrijving

      Handige clip voor accessoires.

      Nooit meer zoeken en opbergen van accessoires! Of het nu op de buis of op het handvat is, dankzij de flexibele clip kun je al je accessoires direct op het apparaat opbergen - zodat je ze altijd binnen handbereik hebt wanneer je ze nodig hebt. Je kunt ze eenvoudig losmaken en vervangen, zonder onderbrekingen en je bespaart tijd. Na het stofzuigen hoef je de accessoires niet apart van je stofzuiger op te bergen. Je kunt ze op je apparaat opslaan en zo weet je altijd waar je gereedschap is.

      Bespaar energie met duurzame kwaliteit.

      Bosch zet zich in voor een duurzame samenleving. Daarom zijn Bosch-apparaten ontwikkeld om het milieu en bronnen te sparen. Deze stofzuiger is gemaakt van 38% gerecycled plastic en daarnaast is de verpakking gemaakt van 95% gerecycled papier met composteerbaar en recyclebaar materiaal aan de binnenkant. Dankzij de duurzame en hoogwaardige Bosch-motor, gemaakt in Duitsland, heb je lang plezier van het apparaat.

      Meer zuigkracht voor langdurige prestaties.

      Heel wat stofzuigers verliezen aan zuigkracht naarmate de stofzak voller raakt. Het PowerProtect-system zorgt ervoor dat de G ALL-stofzak efficiënt uitvouwt en meer stof kan opnemen dankzij de geavanceerde meerlagen-filtertechnologie. Het resultaat: minder vaak de stofzak vervangen en toch langer kunnen stofzuigen.

      Specificaties

      EAN
      4242005359295

      Toon meer

      Bosch BGL38BA2H - Stofzuiger met zak
      € 139,-
      Bosch BGL38BA2H - Stofzuiger met zak
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »