Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Bosch EXCLUSIV WAN28097NL - Wasmachine

      Productomschrijving

      Verklein de strijkstapel met stoom.

      Hoe krijg je minder kreukels in je kleding met minimale inspanning? Iron Assist stoomt kleding voor 20 minuten en vermindert kreukels tot 50%*. De functie vermindert ook kreukels in een eerder gedragen overhemd of broek. Plaats eenvoudig je items in de machine en laat Iron Assist de rest doen. Zo wordt je strijkstapel dus een stuk kleiner. *Test nr. E-0323-PT-22 van het Deutschen Institute für Textil- und Faserforschung Denkendorf (DITF) van 12.07.22, met betrekking tot de kreukvermindering van commerciële katoenen kledingstukken (T-shirts en overhemden) in het Iron Assist-programma volgens DIN EN ISO 15487 in vergelijking met niet met Iron Assist behandeld textiel.

      Was duurzaam met het energielabel A.

      Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparende systeem bereiken onze Bosch wasmachines de duurzame energieklasse A bij elke wasbeurt. Zo hoef jij geen consessies te doen op het wasresultaat.

      Water afgestemd op de belading.

      We zijn dagelijks bezig om onze wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al onze wasmachines over Active Water Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig. 3


      Een brandschoon resultaat, meer dan twee keer zo snel.

      De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verkort je de wastijd met 65%. 4 Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in slechts 46 minuten.

      Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie.

      Staat de was al aan, maar ben je een gevallen sok of je favoriete shirt er vergeten in te doen? Geen zorgen: met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haal je juist nog even iets uit de trommel. 5 Druk op de knop, open het deurtje, stop de vergeten kleding in de trommel en ga weer verder met wassen. Zo simpel is het.

      De beste waterbeveiliging.

      AquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine en bestaat uit maar liefst een zesvoudige bescherming. 1 Daarnaast is AquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat.

      Specificaties

      EAN
      4242005431359

      Toon meer

      Bosch EXCLUSIV WAN28097NL - Wasmachine
      € 699,-
      Bosch EXCLUSIV WAN28097NL - Wasmachine
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »