Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Princess 221220 - Staafmixer

      Productomschrijving

      De Princess 221220 Staafmixerset is een krachtige staafmixerset met een hoogwaardig zwart design. Maak in een handomdraai pesto, gladde soepen of fijngepureerd eten voor je kleintje. Met de bijgeleverde accessoireset met een hakmolen, klopper en beker is deze staafmixer een echte alleskunner in je keuken.

      Handige bediening Het rubberen handvat met daarin de twee verlichte instellingsknoppen ligt ergonomisch zeer goed in één hand. Daarnaast is de snelheid makkelijk af te lezen door de blauwe indicatielampjes bovenop het handvat. Het bedienen van een staafmixer was zelden zo eenvoudig.

      Glad pureren De Princess Staafmixer heeft een verwijderbare roestvrijstalen staafmixer met vier messen en pureert soepen en fruithapjes zeer glad dankzij het vermogen van 800 Watt. Bij de staafmixer ontvang je ook een maatbeker waarin je mayonaise, pesto en fruithapjes kan maken, een klopper voor slagroom en een hakmolen voor het fijnsnijden van kruiden.

      Makkelijk schoon te maken De staafmixer kan makkelijk uit elkaar gehaald worden en het pureergedeelte en alle accessoires kunnen in de vaatwasser. Schoonmaken is dus snel gedaan.

      Wat vind je in de doos: Princess Staafmixerset, maatbeker, hakmolen, klopper, handleiding

      Specificaties

      EAN
      8713016068842
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Merk
      Princess
      Model
      Princess 221220 Staafmixerset

      Toon meer

      Princess 221220 - Staafmixer
      € 41,99
      Princess 221220 - Staafmixer
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »