Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Princess London 236041 - Waterkoker

      Productomschrijving

      Op zoek naar een ruime maar moderne en goede waterkoker? De Princess 236041 Glazen Waterkoker London biedt optimale prestatie. Het hoge kwaliteit glas geeft je de mogelijkheid om het hele kookproces te volgen en de blauwe lichtring zorgt voor een extra speels effect. De kan is compleet afneembaar van de basis en heeft een lange levensduur dankzij het geïntegreerde verwarmingselement. Met de London drink je thee in stijl.

      Snel even een kopje thee zetten Het verborgen verwarmingselement in de Princess London Waterkoker heeft een hoog vermogen van 2200W en warmt het water snel op. De basis van de waterkoker is in roestvrijstaal afgewerkt en beschikt over een Strix controller. Hierdoor is de waterkoker 360? te draaien en op alle mogelijke manieren terug op de basis te plaatsen. Ideaal voor linkshandigen. Daarnaast heeft de waterkoker ook een water window met cup indicatie. Zo zie je de handige aanduiding voor 1,2,3 of 4 kopjes thee. Hierdoor kun je niet alleen energie zuinig water koken, maar zo verspil je ook minder water omdat je alleen de hoeveelheid kookt die je nodig hebt.

      Meervoudig beveiligingssysteem De ruime deksel met vergrendeling zorgt er bij het opmaken van de Princess waterkoker voor dat de stoom snel kan ontsnappen. Daarnaast slaat de waterkoker automatisch af als het water kookt en zodra je hem van de basis tilt. Droogkoken komt niet voor dankzij de droogkookbeveiliging. De extra brede waterniveaumeter toont duidelijk wanneer het water tot het maximum is gevuld. Dit maakt het gebruiken van de Princess waterkoker makkelijk en veilig.

      Makkelijk schoon te maken Dankzij het geïntegreerde verwarmingselement heb je veel minder last van kalkaanslag op verborgen plekken waardoor de Princess Waterkoker zeer duurzaam is. Het kalkfilter houdt mogelijk restjes kalk uit je theekopje en kan makkelijk losgehaald en schoongemaakt worden. Daarnaast is de London ook erg makkelijk op te bergen dankzij het snoeropbergsysteem onderin de waterkoker.

      Specificaties

      EAN
      8713016091765

      Toon meer

      Princess London 236041 - Waterkoker
      € 39,99
      Princess London 236041 - Waterkoker
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »