Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Tristar WF-2120 - Wafelijzer

      Productomschrijving

      Met het Tristar WF-2120 Wafelijzer bak je tien heerlijke hartvormige wafeltjes tegelijkertijd. Hierdoor is de wafelmaker bijvoorbeeld heel geschikt voor een kinderfeestje. Het wafelijzer is voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor je de wafels er ook gemakkelijk weer uit haalt als ze klaar zijn.

      Stijlvol ontwerp

      Het Tristar wafelijzer heeft een compact formaat, waardoor je het wafelijzer heel gemakkelijk verticaal of horizontaal opbergt als je hem niet gebruikt. De roestvrijstalen behuizing geeft de wafelmaker een luxe uitstraling. Daarnaast zorgen de indicatielampjes ervoor dat je in één oogopslag ziet of het wafelijzer aan staat en je het beslag erin kunt doen.

      Bak de lekkerste wafels

      Met het WF-2120 wafelijzer bepaal je zelf hoe je de wafels het liefst eet dankzij de thermostaat. Met een lagere temperatuur krijg je heerlijk zachte wafels terwijl ze op een hogere temperatuur lekker knapperig worden. Je bakt per keer tien hartwafeltjes en ze zijn zo klaar in het wafelijzer. Doordat het kleine hartvormige wafels zijn is de wafelmaker bijvoorbeeld ideaal voor een kinderfeestje.

      Veilig en praktisch

      Het Tristar wafelijzer is voorzien van een goede antiaanbaklaag, waardoor je de wafels er gemakkelijk uit kunt halen. Daarnaast is het wafelijzer gemakkelijk schoon te maken. Met een vermogen van 1200W is hij zeer snel op de juiste temperatuur. Bovendien zorgen de antislipvoetjes ervoor dat het wafelijzer stevig op het aanrecht blijft staan tijdens het bakken en het cool touch handvat maakt het mogelijk om het wafelijzer veilig te kunnen vastpakken.

      Specificaties

      EAN
      8713016021205
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Merk
      Tristar
      Model
      WF-2120

      Toon meer

      Tristar WF-2120 - Wafelijzer
      € 32,99
      Tristar WF-2120 - Wafelijzer
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »