Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Sony WH-XB900N Blauw - Draadloze koptelefoon

      Productomschrijving

      Hoor elke noot met EXTRA BASS De WH-XB900N- hoofdtelefoon biedt een uitstekende bas en geavanceerde Wireless Noise Cancelling. De nadruk ligt dus duidelijk op de muziek. Laat het eenmansfeestje maar beginnen.

      Zie XB900N in actie Ontdek deze draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling en diverse slimme functies, waaronder intuïtieve aanraakbediening, Quick Attention-modus en een batterij die lang meegaat. Dit zit allemaal in een slim design waarmee u de hele dag muziek kunt luisteren met diep, krachtig geluid.

      EXTRA BASS voor indrukwekkend diep, krachtig geluid De WH-XB900N maakt deel uit van de EXTRA BASS2-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon met Noise Cancelling alle basfrequenties versterkt. Een baskanaal op de behuizing en een verbeterde luchtdichtheid tussen de driverunits en de trommelvliezen zorgen voor een nauwkeurig, krachtig ritme dat elk nummer een nieuwe dimensie geeft. De stemmen klinken even duidelijk, wat de luisterervaring helemaal afmaakt.

      Noise Cancelling-technologie Sluit u af van de wereld en vier uw eigen feestje met digitale Wireless Noise Cancelling en EXTRA BASS-geluidskwaliteit.

      Geniet van draadloos streamen met NFC en Bluetooth Dankzij Near Field Communication- (NFC) en draadloze Bluetooth-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en u bent er helemaal klaar voor

      Gestroomlijnde vormgeving en langdurig luistercomfort De gestroomlijnde en elegante WH-XB900N-hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling heeft een opvallend, eenkleurig accent op de behuizing en past daarmee bij elke look. De zachte, gevoerde oorschelpen blijven comfortabel zitten '” ideaal als u lang naar uw favoriete albums wilt luisteren.

      Handig, opvouwbaar design Klaar met muziek luisteren? Met zijn opvouwbaar design is de WH-XB900N-hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling compact genoeg om snel en gemakkelijk in uw tas te stoppen.

      Ingebouwde microfoon voor heldere gesprekken Voer met gemak een gesprek, zelfs wanneer u een hoofdtelefoon draagt '” dankzij een ingebouwde microfoon is het gemakkelijk om handsfree oproepen aan te nemen via geselecteerde smartphones. Tik twee keer rechts op de behuizing van uw hoofdtelefoon als u een oproep aan wilt nemen of veeg naar boven of beneden als u het volume aan wilt passen.

      Bediening binnen handbereik Kies een ander muzieknummer, zet het volume hoger of lager, kies een telefoonnummer of neem een gesprek aan door op het aanraakscherm van uw hoofdtelefoon te tikken of te vegen. Als u de functie Snelle aandacht wilt inschakelen, raakt u de rechterkant van de behuizing aan. Het muziekvolume wordt meteen lager gezet, waardoor u het omgevingsgeluid kunt horen '” van iemand die u een vraag stelt in een café tot een aankondiging op het station.

      Specificaties

      EAN
      4548736089693
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Kleur
      Blauw
      Merk
      Sony

      Toon meer

      Sony WH-XB900N Blauw - Draadloze koptelefoon
      € 159,-
      Sony WH-XB900N Blauw - Draadloze koptelefoon
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »